Reviews from Tanoshii Sushi Amsterdam

Recent reviews

5.0
Wouter
29 April 2022

Perfect😁

Sofia
24 April 2022

Very tasty sushi!

Merel
21 April 2022

Lievelingssushi in Amsterdam. Altijd vers en snel bezorgd! Aanrader :)

Adrian
18 April 2022

Voor mij geen andere sushi tent. Alles is gewoon echt lekker. De vis is supervers, ik bestel af en toe veels te veel en bewaar de sashimi voor de volgende dag als ontbijt😊…heerlijk! Keep up the good work Tanoshi en jullie zien mij wel weer verschijnen! 😁

Jan Voortman
17 April 2022

Heerlijk en vlot bezorgd!

Zuzu
16 April 2022

Tot eten, super vers, waard voor je geld!

Zonneveld
16 April 2022

Top, heerlijke kwaliteit en prima porties.

Sylvia
3 April 2022

Altijd lekker, altijd goed, beste afhaal sushi van Amsterdam wat ons betreft

Y
3 April 2022

Super lekkeer!

Thierry Jacobs
28 March 2022

Trouwe klant. Maar had netjes geweest als er iets bij was geleverd als geste voor het laat leveren.

Y.k
27 March 2022

Beste sushi (bezorg) van Amsterdam!

Simon
15 March 2022
Caro
15 March 2022

Vers en met aandacht bereid, mooi gepresenteerd met vers gesneden groente garnituur. Goede temperatuur en met een grote glimlach geleverd aan de deur. Zoals altijd: meer dan perfect! 10+

Ven
13 March 2022

Perfect!

Scherpenhuyzen
12 March 2022

Top producten, heerlijke sushi - alleen heeft de bezorger het pakket op het verkeerde adres geleverd. Maar uiteindelijk een nieuwe levering gekregen met zelfs een extraatje erbij! Dat noem ik nog eens service!

Eefje
9 March 2022
Afra
24 February 2022

Heerlijk zoals altijd!

Steph
24 February 2022

Top!

Desmond
18 February 2022

Best Sushi in Amsterdam

Michiel
15 February 2022

Nog steeds de beste sushi rond de Jordaan. Nooit uit elkaar vallende rolletjes en goed op temperatuur ipv koud.

Greet
13 February 2022

Altijd weer een waar genoegen: heerlijke sushi van hoogste kwaliteit!

Omar
10 February 2022

Smaakvol & gevarieerd. Ik had 3 verschillende gerechtjes besteld. The veg gyoza’s “plakten” aan het kartonnen doosje.

Peter
4 February 2022
Caro
3 February 2022

Wederom perfecte sushi genoten! Complimenten. Vers, heerlijke smaak, mooi gepresenteerd. Een genot! Maar.... al dat plastic verpakkingsmateriaal kan echt veel en veel beter! Please 🙏🏻 Wij gebruiken dat zelf ook als cateraar, er zijn heel veel goede alternatieven.

Saskia
20 January 2022

Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer opgegeven maar de bezorger bleef beleefd en professioneel en dankzij een telefoontje keam het toch goed. Nogmaals mijn excuses en dank voor de snelle levering!

Bas
13 January 2022

Heel vers, lekker gecombineerde smaken, mooi verzorgd en keurig op tijd!

W&N
5 January 2022
Larisse
1 January 2021

Amazing fresh sushi and amazing price quality

Ivor
1 January 2021

Zoals bijna altijd: dik tevreden!

Priscilla
25 December 2021

Best sushi in town

Anoniem
24 December 2021

Heerlijke sushi en snel bezorgd, zoals altijd!

Annabel
22 December 2021

Snelle levering en heerlijke sushi

Annemiek
19 December 2021

Dit was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste! Hele lekkere sushi en gyoza. Saus/jus bij gyoza mag wat sterker van smaak maar dat blijft persoonlijk. Tot snel!!!

Afra
18 December 2021
Michiel
18 December 2021

Ooit heb ik een aantal verschillende sushi makers uitgeprobeerd, maar we bestellen nu al jaren alleen bij Tanoshii. Altijd goed, lekker en vers. Nooit sushi die al voor het oppakken uit elkaar valt. En meestal nog snel bezorgd ook.

Maria
6 December 2021

Altijd heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hugo
4 December 2021

Goede verse sushi en snelle vriendelijke bezorging :)

Aaf
4 December 2021
Johanna
4 December 2021
Alwin Sturm
27 November 2021

We have ordered several times with Tanoshii and the suhis have always been very good if conpared to other sushi take-outs.

Janneke
25 November 2021

Super lekker en vers!

happertje
17 November 2021

was weer heerlijk. bedankt voor de goede zorgen.

Simon
15 November 2021
Ineke
12 November 2021
Philo
8 November 2021

De tonijn smaakte niet vers dus de Spicy Tuna Maki hebben wij niet kunnen opeten. Dat was erg jammer. De overige sushi was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P H
7 November 2021

Beste sushi in Amsterdam en super snelle en vriendelijke bezorging!

Leyla
1 November 2021

Op tijd afgeleverd, vriendelijkheid van medewerkers; lekkere en verse sushi: dikke stukjes vis, bolle rolls;en goede balans in smaken. Was veels te snel opgegeten. Volgende keer meer bestellen!

Merove van der Pas
28 October 2021

Top! Vers gemaakt snel geleverd heerlijk!

Kitty ter Horsf
26 October 2021
Marjan
25 October 2021
A den boer
18 October 2021

Wij bestellen regelmatig, alleen de boontjes waren deze keer niet lekker, niet gaar en geen zout. De rest was als vanouds weer super

SJS
13 October 2021

Het was zoals gewoonlijk heerlijk. De App werkkt prettig. Vooraf besteld. Er wordt goede wasabi en gember meegegeven. Volgende keer weer!

Menno
11 October 2021

De kwaliteit van Tanoshi is - als altijd - onovertroffen.

Angela
3 October 2021
Marie
1 October 2021

Excellent as always!

Noor
29 September 2021

De lekkerste sushi van Amsterdam!

Alec
26 September 2021
Berend
25 September 2021

Fantastisch! Vers en snel, dit is m’n sushi plek vanaf nu

Vesper
19 September 2021
Bert Richter
13 September 2021
L
10 September 2021

Sushi was top; vers en snel bezorgd. Alleen de edamame waren niet zo lekker. Maar verder is het altijd goed!

Vesper
3 September 2021

Always consistent quality. Highly recommend

Jeanet
29 August 2021

Heerlijke Sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

g.a.m.
26 August 2021

website (menu) zou iets duidelijker mogen wat er voor sauzen bij zitten, en of die los/apart of overheen zijn. helemaal perfect zou natuurlijk zijn als je dat ook kan aanklikken bij de gerechten zelf. voor de klant en de kok een heel stuk makkelijker. het is best wel een gedoe elke keer bij het bestellen. ik zou vaker bestellen als dit inderdaad makkelijker kon. thanks

Marike
20 August 2021

Heerlijke verse sushi en sashimi EN warme miso soep gegeten. Alles vers en erg smakelijk. Aanrader!

Anne
17 August 2021

Heerlijk gegeten en goede bezorging!!

Bauke
15 August 2021
SJS
13 August 2021

Heerlijk eten! Grote bakjes wasabi en genoeg gember. Sushi proefde vers gemaakt en niet te koud. Lekker! Het wordt onze vaste sushi plek.

Greet
7 August 2021

Een keer meer heerlijk gegeten

Kitty
7 August 2021

Wij bestelden gyoza, maki en sushi. Allen goed verpakt, op de juiste temperatuur en heel smakelijk. De sushi rijst is goed bereid, echt een van de betere sushi zaken in de stad. Wij bestellen hoe regelmatig en worden nooit teleurgesteld.

Jonas
5 August 2021
E
4 August 2021
yumi
2 August 2021

Super snelle bezorging en zoals altijd heerlijk eten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara
26 July 2021

Altijd vers en altijd lekker. De vega gyoza waren een beetje pittig voor de kids

Marjon
18 July 2021
Anastasia
5 July 2021

Excellent quality, fast delivery. Big, fresh and delicious sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander de Bruyn
3 July 2021
Lara
12 June 2021

Super vers, super lekker en mega snel bezorgd!

Mischa
11 June 2021

Lekkere, smakelijk sushi. Een aanrader.

Tomer
7 June 2021
Bauke
6 June 2021

Het was weer heerlijk!

Annemarie
4 June 2021

Het was allemaal weer top! Heerlijke ebi tempura, top rijst en vis en zo snel bezorgd

M.
29 May 2021
o
23 May 2021
Y.K
22 May 2021

Beste sushi van Amsterdam! Vaak is het te droog maar hier is t perfectie

Bauke
20 May 2021

We bestellen hier wel vaker en het is altijd "5 sterren". Deze keer was om eerlijk te zijn de rijst een beetje zacht en plakkerig.

Eva Raaff
13 May 2021

Zoals altijd lekker, en snel bezord

Dita
13 May 2021

Always fantastic!

Joost
8 May 2021

Heel lekkere sushi en goede bezorging

Danielle
7 May 2021
Zaya
6 May 2021

Beste lekkerste sushi van Amsterdam. 👍👍👍

Erica
6 May 2021

This sushi is the best!!!!

Angela
4 May 2021
Richard
30 April 2021

Garnalen te kort gefrituurd, sushi smakeloos

ricky
26 April 2021

Great meal! Loved it.

Donnie
16 April 2021

Beste sushi in town!

S.W
12 April 2021

Altijd Top en Snel

Zwart
12 April 2021

Op de gyoza na, was alles prima!

D.
10 April 2021
Jolanda
9 April 2021
Renee Winnowski
3 April 2021

Heerlijke sushi rolls en miso, dumplings ook zo lekker en vers. Helaas de edamame vergeten! Volgende x graag

Josephine
3 April 2021
g.blonk
2 April 2021

alles perfect. enige verbeterpuntje is misschien wat duidelijk op de website aangeven of ergens wasabi of sauzen of andere dingen bijzitten.

IW
28 March 2021

Het was weer geweldig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Babette
27 March 2021

Wij bestellen regelmatig van Tanoshii omdat de sushi super lekker en altijd van goede kwaliteit is! Een echte aanrader.

Taco van der Zwaag
26 March 2021

Na het eten van de misosoep, de saté en een deel van de sushi kreeg ik buikproblemen. Ik vrees dat er iets mis was met een van de producten. Vriendelijke groet, Taco van der Zwaag

Daan
25 March 2021

Weinig sushi voor veel geld. Te dikke plakken rauwe vis, die niet te kauwen zijn. En een soort van ketchupsausje over de rainbowroll. Niet mijn favoriet dit..

Brian
21 March 2021

Amazing! As always

Ida
19 March 2021
Wendy
16 March 2021

De sushi was heerlijk

Oss
13 March 2021

constante qualiteit

Yvonne
13 March 2021
Petra
11 March 2021

Supersnelle bezorging via eigen bezorgservice. Dus gewoon via hun website bestellen.

Wiki
10 March 2021
Renee Winnowski
7 March 2021

Was weer heel erg lekker, maar helaas de 2 miso soep vergeten!

Esther
6 March 2021

Prima sushi, goede service!

Annemarie
4 March 2021

Heerlijke sushi en tempura garnaal Dol op de speciaals met geflambeerde zalm en octopus Vond de maki zalm avocado iets minder geslaagd rijst was te compact en plakkerig en aangedrukt dat mag “luchtiger” korrel kunnen onderscheiden

Yvonne
4 March 2021

Snel en lekker

Ron van Heukelom
4 March 2021

Ik bestel al lange tijd én regelmatig het zelfde: Sake-sushi's (perfect!) en Ebi Tempura. Sinds een maand of 8 oid wordt de Ebi Tempura echter geleverd in een plastic bakje (ipv karton). Hierdoor worden de tempuras helaas 'soggi' /onbedoeld nat aan de onderzijde. Dit terwijl ik vlakbij woon. Graag dus weer snel terug naar de kartonnen bakjes, wat mij betreft. Groeten Ron

Yond
28 February 2021

Prima service, prima eten.

Yond
28 February 2021

Prima service, prima eten.

Claire
27 February 2021

Mijn favoriete sushi-tent. Zeer vriendelijke bezorging.

Nour Schut
27 February 2021

Super lekker! Ben gek op sushi maar ben ook nierpatiënte meestal gaat er enorm veel zout door de sushi rijst in dit geval niet. (Teveel zout is voor geen mens goed, en er wordt al soya saus geleverd). Erg tevreden

Zonneveld
24 February 2021

Prima sushi, lekker vers

Anna de Graaf
22 February 2021
Robin
18 February 2021

As usual; everything super fresh, delicious, affordable. Best sushi in town. Highly recommended. Healthy roll is a winner and on my list of favorites.

Bauke
13 February 2021

Eten is altijd lekker en perfect op tijd, supervriendelijk personeel, makkelijk bestellen via deze website. Bedankt weer!

Yumi
12 February 2021
Emmie Graal
10 February 2021

Top! Heerlijke sushi

Dagmar
6 February 2021

Yummi rice & fresh Fish

Ligia Harada
5 February 2021

We often order from you and the fish is always fresh & yummy and the service super efficient & friendly! Thank you

Guusje
5 February 2021
Lorenzo Zoeter
1 February 2021

De zalm was deze keer niet zo vers als ik gewend ben een had een sterke smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Silvia
1 February 2021

Zeer snelle levering en goede kwaliteit. Tanoshii blijft bij ons favoriet !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jaimy
1 February 2021

Het was weer heerlijk en super snelle vriendelijke bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kitty
31 January 2021

Verrast door de goede kwaliteit en lage prijs. We hadden meerdere combinatie menu’s besteld. Ze smaakten vers en de vis was van goede kwaliteit. Dit had ik niet verwacht voor deze prijs. Echt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij gaan hier volgende keer weer bestellen.

Etienne
23 January 2021

Erg goed!! Alles supervers en in de juiste balans tussen rijst en andere ingrediënten. Bezorging duurde iets langer maar op vrijdagavond is dat ook niet gek.

L.
23 January 2021

De sushi was lekker, maar meer dan 1 uur en driekwartier wachten op mijn bestelling is niet okee. Ik begrijp dat het druk is op de vrijdagavond, maar het zou fijn zijn om gebeld te worden als blijkt dat de bezorging vertraagd is. Ik stond op het punt om mijn bestelling te annuleren toen ik voor de tweede keer belde en bleek dat de bezorging net was vertrokken.

fijn
22 January 2021
Fleur
19 January 2021

Altijd heerlijk!!

olaf
18 January 2021

Erg lekker. Prima hoeveelheid. Prima prijs

Mi
16 January 2021

Altijd erg snel, en lekker!

Carrie
15 January 2021
Esther
15 January 2021

Top prijs kwaliteit

Lex
14 January 2021

Heerlijk

Jacqueline
12 January 2021
Anabel
12 January 2021

Altijd heel erg lekker! Zeker de tanoshii rol, jammer dat die niet meer in de korting is

Chico
11 January 2021

Als altijd top lekker en top bezorging. Ook namens mijn kids. Dank weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maaike
4 January 2021

Heerlijke sushi, voor een zeer nette prijs & aardige en snelle bezorging!

Bas
4 January 2021

Eerste keer besteld bij Tanoshii en dit is goed bevallen. De bezorging was snel en prima, klein minpuntje dat de garnalenloempia's lauw waren. Misschien volgende keer in aluminiumfolie verpakken zodat het warmer blijft. De sushi was smaakvol en goed verzorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ivana
2 January 2020

Hele goede sushi, maar niet de beste die ik ooit gehad heb, vandaar 4 sterren! Bezorging was top. Aardige jongeman en snel.

Anoniem
2 January 2020
Mitchell
1 January 2020

That's one of the best sushi take aways in Jordaan. Tastes good and fresh.

Robert Spijkers Suwarni
31 December 2020

De stukjes sushi vond ik erg klein. Ook de gefrituurde garnaal was al koud en daardoor minder van smaak. Verder was de bezorging erg laat. Een uur voor het geleverd werd. Zet dan iets op je site over drukte en levering. Wanneer klanten zelf contact op moeten nemen waar de levering blijft...

Vera
30 December 2020

Jammer dat je niet mee kan kijken hoe lang de bezorging duurt. Na een uur wachten heb ik zelf gebeld. De sushi zelf daar was ik niet kapot van. Ik weet niet precies waar het aan lag. Het had alle benodigdheden maar toch ontbrak er iets. Was het de rijst, de nori, de vis? Ik weet het niet. Niet mijn smaak. Miste die gulzigheid die ik altijd heb bij sushi en tot de laatste sushi mn vingers aflik. Deze keer ligt er nog wat sushi in de koelkast. Weet niet of ik het nog ga opeten? Sorry, kan er niet meer van maken...

Menno van der Velde
30 December 2020

We hebben voor morgen besteld en de bestelling dus nog niet binnen en nog niet geproefd...:-)

Dehlia
29 December 2020

De sushi mix en vega mix waren erg goed. De maki mix proefde minder vers maar desalniettemin lekker.

Berdie Drenth
28 December 2020

Heerlijke Sushi

Masoumeh Kangarani
27 December 2020

Het bezorgen van mijn bestelling duurde 1,5u. Dit terwijl het bezorgadres slechts 10min van Tanoshii vandaan ligt. Er wordt geen enkele indicatie gegeven van wanneer bezorgd wordt. Ik heb zelf 2x contact op moeten nemen met Tanoshii en de lijn was continu in gesprek waardoor ook het bereiken van Tanoshii om een status van de bezorging te krijgen vrijwel onmogelijk was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geibel Monika
27 December 2020

This time it really wasn't good. The Shrimps were in a terrible soaky batter abd hardly any schrimps in it, the sushi didn't seem very fresh.

AdD
24 December 2020

Heerlijk zoals altijd!

An
24 December 2020

De volcano roll was anders en leek kleiner

Silvia
21 December 2020

Snelle levering en goede kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
20 December 2020
Brian
20 December 2020

Fantastisch!

Babette
19 December 2020
Donna
18 December 2020

Geweldig, lievelings sushi

Sophie
10 December 2020

Superduperlekker!

Maaikr
9 December 2020

Heerlijk sushi, top kwaliteit voor een zeer nette prijs. En ook een super snelle bezorging. Snel weer!

Angela
8 December 2020
Ruby
5 December 2020

Lekker vers en snel klaar!

Chris Geerse
3 December 2020

Altijd vers en snel bezorgd

Janneke
29 November 2020

Altijd vers, super lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marijke
28 November 2020

Prima kwaliteit en keurig op afstand bezorgd.

Fay Abali
28 November 2020

Top!!

Félix Sens
27 November 2020

Geweldig snel bezorgd, en een heel lief meisje waar ik telefonisch de bestelling aan had doorgegeven.

Renee Winnowski
21 November 2020

Fantastisch zoals altijd en ook nog een extra adamame omdat die vorige keer vergeten was. Klasse!! Erg genoten van alles.

Fleur
20 November 2020

Voortreffelijk!! Door verhuizing bezorgen ze helaas niet in mijn straat. Toch maar heen gereden (20min) en ik wist weer waarvoor! Topper van sushi

Lou
20 November 2020

Net als altijd heel goed! Nog geen betere sushi delivery gevonden in Amsterdam

KS
19 November 2020
Marleen
19 November 2020

Heerlijk! Altijd vers en goed van smaak. De tanoshi rol is mijn favoriet.

Sara
19 November 2020

Tanoshii is by far onze favoriet in de Jordaan, beste sushi in town!

Alma
15 November 2020
J.
15 November 2020

Beste sushi ever. Altijd go de kwaliteit

C.Saul
12 November 2020

Heerlijke verse sushi en perfect op tijd bezorgd. Zeker nog eens bestellen!!!!

Juliette
12 November 2020
Jaimy
9 November 2020

Van te voren besteld om op een afgesproken tijd te laten bezorgen. Het begon al met een uiterst vriendelijke en beleefde bezorger, die keurig op tijd razendsnel de trap op rende om het eten op 4-hoog te bezorgen. Chapeau! Vervolgens genoten van heerlijke sushi, met verse ingrediënten en een goede vis-rijst verhouding. Een dikke 10 voor Tanoshii, jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij.

Renee Winnowski
7 November 2020

Het was allemaal weer ontzettend lekker, maar helaas waren de 2e soja boontjes vergeten.

Hana
7 November 2020

Very good and easily close to home. Looots of food for decent ££. (Many pieces do taste a bit the same, that's why I would leave 4/5*)

val
6 November 2020

always my favourite delivery meal! thanks, guys :)

Sonja
4 November 2020

Sushi was top, maar dat medewerkers die rauw eten bewerken geen mondkapje dragen vind ik niet professioneel in deze tijden. Voelt niet veilig.

Carine Lacor
2 November 2020
Renee Winnowski
31 October 2020

Het was uitmuntend!!! Alles helemaal top en op tijd bezorgd!

Jordy
30 October 2020

Erg lekker!

Sara
28 October 2020

Heerlijk en supersnel bezorgd zoals altijd

MarcAMS
25 October 2020

Vis was niet vers

de Haan
21 October 2020

Jammer sushi super maar ebi tempura viel opnieuw tegen. Klein, olie sterke smaak niet knapperig In het verleden was zo lekker

Kees N.
19 October 2020
Jantine En Ãnande kraaijeveld
18 October 2020

Alles online geregeld en zelf opgehaald. Prima gegeten!

Vesper
17 October 2020
AP
16 October 2020

Great food, fresh and delicious, as always!

I love sushi
11 October 2020

Als je van lekker Japans eten houdt dan is dit de plek om te bestellen. Wij bestellen regelmatig hier en het is ons nog nooit tegen gevallen. De chef is zijn passie gaan volgen en heeft zelf een aantal jaren zelf ervaring opgedaan in Japan. Daar hebben wij zeker profijt van! Dank voor de goede zorgen!

rene
11 October 2020

prima bestelling, koos Tanoshii vanwege assortiment

Madeleine Mes
21 September 2020

Altijd lekker, snelle en vriendelijke bezorgers en ook nog eens goedkoop. Aanrader!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Josephine
12 September 2020
Dianne
3 September 2020

Altijd ontzetten lekker maar nu helaas niet vers. Heel jammer.

Marjory van den Broeke
3 September 2020

Er zat een hele lange zwarte haar bij de Gyoza.

Chris
31 August 2020
Janneke
30 August 2020

Altijd super lekker, en snel bezorgd.

Renee Winnowski
29 August 2020

Het was heel erg lekker zoals altijd, helaas waren de 2 miso soepjes niet bijgeleverd..

Emma
23 August 2020

Heeeerlijke sushi!

Prinz
20 August 2020
Sylvia
19 August 2020

vorige keer heerlijk gegeten, maar vandaag was het echt slecht. Alles was smakeloos, de rijst, de vis. Waterig, we kunnen het eigenlijk niet eens omschrijven. De sashimi zalm was veel te dik gesneden. Gyoza was zompig niets van onze bestelling smaakte zoals de vorige keer. Zelfs de sojabonen smaakte niet. Echt zonde, want normaal zijn wij heel enthousiast. Hoop dat het eenmalig was. Ik schrijf dit alleen omdat ik wil dat jullie het weten en het best een hoop geld is. We gaan het binnenkort wel nog een keer opnieuw proberen.. succes!

Anne
16 August 2020

Heerlijke sushi met geflambeerde zalm en geweldige sashimi super vers en diverse vissoorten! Ijskoude sake erbij Heel snel en goed bezorgd

Claire
13 August 2020

Heerlijk zoals altijd. Goede en snelle bezorging.

Alwin
11 August 2020

Tanoshi sushi is altijd goed. Ze hadden de sushi zelfs nog even koud gezet zodat deze lekker zou blijven.

Aleid
3 August 2020

In principe ben ik erg blij met de sushi van Tanoshii. Maar ik heb specifiek gevraagd om een bestelling zonder oranje viseitjes (ivm zwangerschap), en hier is geen gehoor aan gegeven. Ik kon ze daardoor niet eten!

Vesper
1 August 2020

Best sushi in town. Always super fresh an quick delivery

Renee Winnowski
27 July 2020

Alles was heerlijk. Vooral de sashimi, rolls, alles eigenlijk. Mijn Vega vriendin zat ook te smullen. En het kwam al binnen 15 minuten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tara
25 July 2020
Mark Hooning
20 July 2020

Wij hebben vaker bij jullie besteld maar helaas viel het deze keer erg tegen. Vorige keren was het eten juist bovengemiddeld, nu onder gemiddeld. De rijst viel uit elkaar en de smaak was te zoet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K#S
23 June 2020

Great Price /Quality Value.

Kris Coopmans
21 June 2020

Duurde langer dan normaal, en de temaki en alle rijst was niet goed gekookt. Te gaar en geen smaak. Jakatories heel lekker.

Janneke
15 June 2020

Altijd lekker!! Goed vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bauke
12 June 2020

Altijd superlekker en precies op tijd klaar wanneer ik kom ophalen. Bedankt!

julia
9 June 2020

super fast!!! super lecker! fantastic

Ori
5 June 2020

My favorite sushi in Amsterdam!

KC
3 June 2020

Zoals altijd prima kwaliteit. Er mag misschien bij de Tanoshii roll worden aangegeven dat het ebi furai is (en niet gekookte garnaal). Jammer dat mijn vraag over viseitjes (ivm zwangerschap) niet was opgemerkt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
2 June 2020

Was lekker en genoeg

Conny
30 May 2020

Lekker en snel bezorgd

Nijhuis
28 May 2020

Heerlijke sushi’s, werd gebeld dat door drukte de bezorger iets later kwam. 👍🏻😋

N. K.
22 May 2020

Heerlijk gegeten! Prima prijs!

Robyn + Matt
21 May 2020

We love Tanoshii Sushi. For us it’s the best in the city and we are happy to support you every week!

Li
19 May 2020

Heerlijke sushi! Zou het erg waarderen als er iets meer word nagedacht over het verpakkingsmateriaal. Er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven voor plastic ;-)

Marieke
18 May 2020

Vers en super lekker! Fijne medewerkers die je ook bellen als ze een kwartiertje uitlopen.

Marcia
17 May 2020

Amazing food and always very quick delivery!

Natascha
16 May 2020

Lekkerste sushi van Amsterdam, en altijd snel bezorgd

Ori
14 May 2020
Niels
14 May 2020

Razendsnel en lekker

Liya
12 May 2020

Altijd goed en snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris van de Laar
6 May 2020

De sushi was supervers en de rest precies goed van structuur en alle smaken kwamen goed uit. Een aanrader om hier te bestellen. Enig nadeel is wel dat sushi een duur gerecht is.

Johanna
2 May 2020

Heerlijke sushi! Vooral de uramaki mix was erg lekker

Lau
2 May 2020

Super delicious sushi, great quality and good portion of sashimi. Delivery faster than expected!

Nicky
27 April 2020
Kim
20 April 2020
Jos Nijhuis
18 April 2020

Echt heel erg goed. Heerlijk gegeten, fantasierijke sushi’s, uramaki en de tanoschii specials. Daarnaast goede website, makkelijk bestellen, gerechtjes toevoegen em deleten. En volgens mij eigen bezorging waardoor er geen achterlijke commissies blijven hangen bij de Uber eats en soortgelijke partijen

Vesper
5 April 2020

The best sushi in Amsterdam!

Bauke
4 April 2020

Superlekker!!

Yvonne
31 March 2020

Vlotte levering en vriendelijke bezorger het eten lekker en goed verzorgd

Monique
30 March 2020
MG
30 March 2020
Josephine
29 March 2020

Heerlijke sushi, snel klaar en aardige mensen!

Maaike
24 March 2020

Vijf sterren voor de heerlijke sushi en snelle en aardige bezorger!

Katrien
20 March 2020

Het is heel fijn om in deze onzekere tijden een heerlijke en gezonde maaltijd thuis bezorgd te krijgen! Vers en keurig op tijd. Dank daarvoor.

Martin
19 March 2020

Heerlijk en supersnel!

Ori
17 March 2020
Sabine
5 March 2020

As always perfect!

Saar
3 March 2020
Peter
3 March 2020

Erg lekker, stipte bezorging, redelijke prijs. Top!

Sandra
3 March 2020
Fonk
29 February 2020

Super sushi en service. Snelle levering;-))

Marija
22 February 2020

Fast delivery, all the items were delicious, sushi, tempura prawns, chicken skewers. Will definitely order again.

Chris
3 February 2020
DigiTalent
17 January 2020
Donna
16 January 2020

Beste sushi ooit! Heerlijk!

Marina
9 January 2020
Marie
9 January 2020
Chris Geerse
4 January 2020

Heerlijke sushi, super vers. Heel vriendelijke bediening.

Marina
2 January 2020

Top!

Jan Voortman
25 December 2019

Lekker!

Robin
24 December 2019

Super lekker, vers, redelijk geprijsd voor sushi, Tanoshii roll absolute originele aanrader.

Zonneveld
21 December 2019

Heerlijke sushi

Igor
19 December 2019
Ros
16 December 2019

We hebben heel wat sushi deliveries geprobeerd maar blijven terugkomen bij Tanoshii. Echt heel lekker en nog warm. Snel bezorgd (zeker aan het begin van de avond)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
10 December 2019

Ik heb echt in tijden niet zulke lekkere sushi gegeten. Weinig rijst en veel vulling. De smaak van de sushi was heerlijk. Door een fout van mij kon de bezorger niet binnen komen. Ze belden mij op voor een oplossing en gingen de gyoza opnieuw maken, zodat deze nog warm waren. Dat noem ik nog eens service.!

Iskander
8 December 2019

Super snel bezorgd en lekker vers

Jacqueline
7 December 2019

Bijna wekelijks bestellen we hier. Zoooo lekker - en meestal ook heel snel!

Saar
26 November 2019

Zeer goede service en heerlijke sushi!

Conny
25 November 2019
Rifai
12 November 2019

Snelle bezorging + vriendelijke, nette bezorger. Sushi was vers, heerlijk en prachtig opgemaakt. Verzoek (zalm ipv tonijn) zonder probleem gedaan. Snel weer bestellen.

Nico
9 November 2019

It was just the best take away sushi I had. Great sushi rice and the fish was great quality. Will always order here.

Marlies
4 November 2019

Snelle levering. Heerlijke sushi en de sashimi was helemaal top! Volgende keer meer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemarie&Roos
1 November 2019

Super snelle levering weer Tempura shrimp nog lekker warm. Heerlijke dragon roll. Top!

Sandra
31 October 2019
Ron van Heukelom
21 October 2019

de wasabi ontbrak helaas bij de gerechten en er was slechts 1 paar eetstokjes bijgevoegd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dublaron
17 October 2019

Supersnel bezorgd, perfecte kwaliteit! Sushi zoals t hoort!

Saskia
14 October 2019

Always extremely good food, on-time delivery. Fresh food and good tast and nicely packaged. Happy customers! Keep up doing the good work!

Milou
14 October 2019

Super snel en erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Juliette
5 October 2019
Lisa
29 September 2019

Altijd heerlijke verse sushi, echt de lekkerste van Amsterdam :). Bezorging was er precies op tijd en heel vriendelijk. Ik blijf hier bestellen!