Beoordelingen van Tanoshii Sushi Amsterdam

Recente recensies van Tanoshii Sushi Amsterdam

5 sterren na 125 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, binnen 20 minuten was het er! Lekkere sushi, vers en urimaki tempura was nog warm. Enige minpuntje was dat de tempura garnaal geen tempura beslag laagje had, hij was gewoon warm, dat was wel jammer want dat laagje maakt die sushi juist zo lekker!

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe altijd erg lekker, erg veel, erg snel en erg goedkoop, the best ever!

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste take-away sushi die we tot nu toe hebben gehad. Tanoshii gaat in het favorieten-lijstje!

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk was het weer, de vers gemaakte thundet roll en idem sashimi! Ik ben er echt dol op!

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goede service

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is een van (of de) beste sushi take out.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

super snelle verse levering

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

All stars!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Wij zijn trouwe klanten :)

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en altijd vers! Dit is verreweg de beste sushi in Amsterdam

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best of Amsterdam. Always very fresh.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was top! Sushi was heerlijk. Vooral de yakitori lekker grote stukken vlees: ipv zoals vaak van die kleine nietzeggende stukjes. Voor herhaling vatbaar!!

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen maar wel betaald! Op meerdere manieren contact proberen op te nemen maar niemand kunnen bereiken. Ook side dish op geen enkele wijze bereikbaar. Zelfs hun noodnummer niet en e-mails komen terug. Zo niet ok. Ik hoop snel iets te horen!

Reactie van Tanoshii Sushi:Beste Sanne, We zijn vanaf 16-08 t/m 12-9 gesloten. 13-9 zijn we weer open. Dat stond in onze website. De website zal ook gesloten moeten zijn om te kunnen bestellen. We hebben Sitedish hiervoor benaderd en die zal inmiddels het bedrag gestorneerd hebben. Het is blijkbaar technisch niet goed gegaan. Onze excuses voor het ongemak.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat de zalm taai was, erg jammer. Normaal is de sushi altijd top..

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers & snel!

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste van Amsterdam en snel geleverd!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was mooi afgewerkt en smaakte erg lekker.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en aardige bezorgers die

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere en originele sushi's, heerlijk verse sashimi en fingerfood om te smullen. En ook heel snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I like the quality of sushi here but it took an hour to get our order and we live 1km away!

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd dezelfde uitstekende kwaliteit en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere suchi! vers en snel bezorgd. voor herhaling vatbaar

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige x niet te vreden want smaakte niet vers en papperig. Gister in de herkansing en het was echt top!! Hele grote verbetering. Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd en super lekker.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig. De kwaliteit is hoog en dat proef je.

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Tanoshii specials zijn echt TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best take-out sushi in the Jordaan. Fresh and fast and friendly, with great miso. How did we ever do without Tanoshii in the hood? Thank you!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overduidelijk de allerlekkerste sushi van Amsterdam!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede sushi. Vers en goed van smaak. Bezorging altijd vlot en vriendelijke jongens.

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer was het weer heerlijk !

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging goed en verder is alles naar wens verlopen. Sushi was niet zoals ik gewend was van andere sushi plaatsen, zo zijn california rolls normaal geheel bedekt met de oranje viseitjes en is de rijst normaliter niet meer lauwwarm maar koud..

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel sowieso altijd de zalmbuik sashimi. Super lekker!! En de rest ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel bezorgd!

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit en snel bezorgd

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi. En dat zeg ik niet snel. Bestel hier zeker nog een keer.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de tonijn echt vissig smaken. En het geheel echt vettig. Prijs kwaliteit verhouding vond ik dus matig. Opmaak prachtig! De gember te bleek. Wel voldoende wasabi maar dan weer karig met de ketjap. Dus nee dat doe ik niet nogmaals. Gewoon weer terug naar mijn eigen stekkie elders! sorry.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi bij Tanoshii! Voor t eerst deze keer was de sushi iets minder vers en royaal gerold dan anders maar nog steeds prima. Bezorging is prima (ze lezen alleen vrijwel nooit de opmerking op de bon).

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always great quality and reasonable prices!

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord super! Kwaliteit, snelheid zijn top

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sashimi, grote rollen zijn erg smaakvol en rijk belegd, misschien zelfs wel wat te zout en veel mayonnaise. En wat prijzig.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben intussen vaste klant en telkens weer zeer tevreden over de heerlijke sushi's. Ik hoop dat dit zo blijft. De enige kleine wens is dat de harde staartjes van de kreeftjes niet meegeleveerd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle én aardige bezorging.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en binnen 20min! :)

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou graag een sushi mix met kappa maki en Oshinko maki op het menu willen zien, in plaats van de 4 tekkamaki.

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ebi tempura en rijst loempia's verkeerd verpakt en daardoor half zacht

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur moeten wachten op bestelling waardoor warme pasteitjes koud waren geworden en overige Sushi klef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LEKKER HOOR

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet weg van de spicy tuna roll, niet spicy en niet erg boeiend. Hun zalm daarentegen is 'to die for'! Beste kwaliteit die ik tot nu toe in Amsterdam ben tegengekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Have had sushi from here a few times now and every time it has been delicious and fresh. Good range of items and all have been really tasty and good quality. Best sushi we have had in Amsterdam. Delivery was really quick too.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmm oishi desu! Heerlijke gyoza, tempura en sushi! En wat een fijne brede lach bij aflevering heerlijke zomerse avond tanoshi!????????????

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer op tijd, aardige bezorger en natuurlijk super lekker! Echt een aanrader!

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend in alle opzichten

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia's waren koud, zacht en slap. Sushi heerlijk!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi, vers, rijk gevuld en zeer snel bezorgd. Petje af!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is super fresh and delicious! Love it!

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is van goede kwaliteit en de vis smaakte vers en goed vettig. Helaas duurde bezorgen meer dan een uur en was de geleverde Sushi lauw. Bestellen regelmatig bij verschillende sushi restaurants en we zullen vast nog een keer bestellen echter halen we het dan zelf op.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Loempiaatjes waren inmiddels wel flink afgekoeld, maar nog steeds lekker. Ik ga vanaf nu altijd hier bestellen!

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oishi desu Fijne Cali style sushi! Heerlijk met vette Chardonay. Waande me bijna weer even in Tokio... Waar ze deze stijl weer waanzinnig perfectioneren ????

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd geleverd. Prima

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi altijd goed en lekker. Helaas was mijn cola light een gewone cola. Aardige bezorgers.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorger is op tijd en vriendelijk. Perfecte service.

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snelle bezorging!

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijk!

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummy, as always, zeker in vergelijk tot andere sushi take away/ delivery.

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima! Warm, knapperig, vers, snel. Goed.

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging, redelijke prijs.

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en een supersnelle bezorging!

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was compleet en lekker, snel bezorgd door een vriendelijke bezrorger. Top!

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super vers en altijd op tijd. Het is wat prijzig, maar is het zeker waard!

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kritische eter vindt dit oprecht de beste sushi tent van Amsterdam. En ik kan het weten, want ik heb wel +15 tenten geprobeerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoge kwaliteit, vers en ziet er smaakvol uit maar : ebi fry niet afdekken, verliest snel zijn krokante korst

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi's heerlijk, maar nogal door elkaar geschud in de doosjes en daardoor soms uit elkaar gevallen.

, 08-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushis . Snelle bezorging. Goede sevice. . Ik had per ongeluk dubbel besteld en betaald en kreeg van de koerier mijn geld terug. Super!

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in Amsterdam! Goede kwaliteit, uitstekende service, niets aan te merken.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor dr buurt. Heerlijke sushi en uitmuntende service .

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vis was vers en de rijst was goed. Alleen de salades die ik besteld had kunnen naar mijn smaak beter. De krab van de krabsalade was wat schaars en de zeewiersalade was wat droog. De saus die bij de bestelling was toegevoegd paste goed bij de sushi. Aldus voor herhaling mogelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer helemaal top

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is normaal nog iets beter, maar was weer lekker! (Rijst tikje slap en ebi had een smaak van niet vers frituurvet) Bezorging was weer heel vriendelijk en netjes, dat zie je weinig meer!

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, stipt op tijd.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mini loempias besteld, garnalen loempias gekregen. Waren ook lekker trouwens en dezelfde prijs. 5% webkorting beloofd maar wél €1 transactiekosten erbij. Is gemeld - to be continued (I hope).

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was besteld voor kwart voor 8; om 10 voor 8 belde Tanoshii dat het nog 40 minuten ging duren. Toen hebben we de bestelling maar afgezegd.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je een apart hokje toevoegt voor 'bijzondere opmerkingen' dan léés dat ook.

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, heerlijk en precies op tijd!

, 30-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel. De beste brengsushi in Amsterdam.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, jammer dat ondanks het feit dat ik duidelijk had aangeven te willen pinnen aan de deur, de bezorger de pinmachine niet bij zich had. hierdoor heb ik dit na afloop nog via ideal moeten overmaken, terwijl ik het niet prettig vindt om ideal te gebruiken. Groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, betrouwbaar en heerlijke sushi! Goede kaart met duidelijke allergenen informatie en ze hebben zelfs glutenvrije soyasaus!

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch: heerlijke sushi en snelle, vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veelbelovend was de bezorging, een vriendelijke jongen ruim op tijd. Helaas viel de kwaliteit en versheid op deze vrijdagavond erg tegen. De makis waren wat taai en zelfs een maguro weg moeten gooien omdat deze stonk. We gaan er vanuit dat we net pech hebben gehad, maar voor ons een volgende keer weer een ander!

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi in town!!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, vers, lekker, consistente kwaliteit, prettige service aan de telefoon en vriendelijke, opgewekte en snelle bezorging. Wij zijn fan!

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.